A.Vogel

a.vogel

vrouwen staan hun mannetje

Vroeg of laat komt elke vrouw in de overgang. Jammer is dat veel vrouwen niet zo goed weten wat ze aan de bijbehorende verschijnselen kunnen doen. 'Die horen er nu eenmaal bij' is de gedachte. En dus staan veel vrouwen hun mannetje en nemen ze opvliegers, transpiratie en wisselende stemmingen op de koop toe.

De Zeeuwse Stromen

de zeeuwse stromen

Verantwoord

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is De Zeeuwse Stromen op het lijf geschreven. In dit hotel-congrescentrum krijgen medewerkers alle kans zich verder te ontwikkelen. Het initiatief ligt bij de medewerkers zelf. Niets wordt van bovenaf opgelegd of aangestuurd, al was het alleen al omdat die bovenlaag simpelweg ontbreekt in de platte organisatie die De Zeeuwse Stromen is. 

DOOR Training & Coaching

door

geen mooiere klant dan een dikke klant

Veel verkopers lopen warm voor de uitdaging een nieuwe klant te winnen. Terwijl de échte kans op winst ligt in het houden en dikker maken van de bestaande klant. Als tijd geen geld was, zou elke klant een dieet van maximale aandacht kunnen krijgen. Maar ook in de verkooppraktijk moet de schaarse en kostbare tijd zo effectief en efficiënt mogelijk worden benut. En is klantendifferentiatie nodig om de juiste klant de juiste aandacht te geven. 

Eakin

Eakin

In een oogwenk

Van vlak tot convex, van baby tot senior, van mini tot maxi en meer. In het Eakin-assortiment vind je alles wat je nodig hebt om een wond of stoma goed te verzorgen. Maar hoe weet je wat de best fit is? Met het handige assortimentsoverzicht van Eakin is dat nu heel gemakkelijk. Hierop zie je in een oogwenk met welke producten je jouw patiënt het beste kunt helpen. Slim én snel!

Kidsclin

KidsClin

Want jeuk is niet leuk!

Waterpokken jeuken hevig. Krabben is uit den boze, dat kan voor nare ontstekingen en littekens zorgen, maar probeer dat jonge kinderen maar eens wijs te maken! Verzorg ze liever met KidsClin CoolMousse, dat is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van waterpokken bij kinderen. Het lichte, verkoelende schuim ‘tovert’ de jeuk direct weg, zodat je kindje niet hóeft te krabben. 

Boltrics Professionals

boltrics

Zo standaard als het maar zijn kan

U heeft geen maatwerk meer nodig om sneller, slagvaardiger, effectiever én kostenbewuster te werken. Iedereen werkt met dezelfde, actuele informatie. Ook uw klanten. Die kunnen bijvoorbeeld op ieder gewenst moment online inzage hebben in hun actuele voorraden. Standaard.

De Zonnebloem

zonnebloem

Gewoon bijzonder

Wist u dat de Zonnebloem één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland is? Vele duizenden vrijwilligers zetten zich met hart en ziel voor hun medemens in. Een praatje, een wandeling, een dagje uit, op vakantie. Voor u misschien gewone dingen, maar voor zieken en gehandicapten heel bijzonder.

Dynamics User Group

dynug

Samen bereiken we meer

De Dynamics user group is hét platform om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers. Kennisuitwisseling staat centraal, maar we hebben meer in huis. We voorzien u van up-to-date vakinformatie. We maken het kiezen van partners, add-ons en diensten makkelijker. We behartigen uw belangen richting Microsoft en Dynamics-partners. En bieden het hele jaar door een inspirerend programma vol informatieve themabijeenkomsten, actuele kennissessies en verhelderende presentaties.

Green Sparkle

green sparkle

Vooruitgang boeken

We zetten de deur naar ondernemend vernieuwen wijd open. Om elkaar te ontmoeten en inspireren. Om duurzaam te creëren en te innoveren. Zodat we met elkaar de vooruitgang boeken die goed is voor mens en maatschappij. We vertrouwen, nee wéten, dat het kan. Waar een wil is, is een (om)weg. Altijd.

McDonald's

mcdonalds

Hoe goed ken je ons?

Waarschijnlijk ken je onze Big Mac. Wie kent 'm niet, zou ik haast zeggen. McDonald's is niet voor niets de meest toonaangevende fastfood service retailer ter wereld. Maar zo bekend als onze hamburger is, zo onbekend lijkt McDonald's als werkgever te zijn.

Direct contact

bolwerk

bolwerk communicatie
Linda Heeren-Bol

Contact

[email protected]
06 51 720 486

adres

warande 21
2404 hr alphen aan den rijn

kennismaken?

Mail of bel even! bolwerk gaat met plezier voor u aan het werk.

UA-11807250-1