Sprekende voorbeelden


Kan die tekstschrijver er wat van? Logische vraag. Daarom alvast een voorproefje.

A.Vogel

Vrouwen staan hun mannetje

Vroeg of laat komt elke vrouw in de overgang. Jammer is dat veel vrouwen niet zo goed weten wat ze aan de bijbehorende verschijnselen kunnen doen. 'Die horen er nu eenmaal bij' is de gedachte. En dus staan veel vrouwen hun mannetje en nemen ze opvliegers, transpiratie en wisselende stemmingen op de koop toe.

Boltrics Professionals

Zo standaard als het maar zijn kan

U heeft geen maatwerk meer nodig om sneller, slagvaardiger, effectiever én kostenbewuster te werken. Al uw medewerkers beschikken over dezelfde, actuele informatie. En ook uw klanten hebben op ieder moment online inzage in hun actuele voorraden. Standaard.

De Zeeuwse Stromen

De draad kwijt

Nederland is de draad kwijt. De mobiele telefoon is niet meer weg te denken en ook de notebook behoort tot de standaarduitrusting van zakelijk Nederland. Wie over draadloos internet beschikt, kan zijn digihart ophalen in De Zeeuwse Stromen.

De Zonnebloem

Gewoon bijzonder

Wist u dat de Zonnebloem één van de grootste vrijwilligersorganisaties van Nederland is? Vele duizenden vrijwilligers zetten zich met hart en ziel voor hun medemens in. Een praatje, een wandeling, een dagje uit, op vakantie. Voor u misschien gewone dingen, maar voor zieken en gehandicapten heel bijzonder.

DOOR Training

Geen mooiere klant dan een dikke klant

Veel verkopers lopen warm voor de uitdaging een nieuwe klant te winnen. Terwijl de échte kans op winst ligt in het houden en dikker maken van de bestaande klant. Als tijd geen geld was, zou elke klant een dieet van maximale aandacht kunnen krijgen. Maar ook in de verkooppraktijk moet de schaarse en kostbare tijd zo effectief en efficiënt mogelijk worden benut. En is klantendifferentiatie nodig om de juiste klant de juiste aandacht te geven.

Eakin

In een oogwenk

Van vlak tot convex, van baby tot senior, van mini tot maxi en meer. In het Eakin-assortiment vind je alles wat je nodig hebt om een wond of stoma goed te verzorgen. Maar hoe weet je wat de best fit is? Met het handige assortimentsoverzicht van Eakin is dat nu heel gemakkelijk. In een oogwenk zie je met welke producten je jouw patiënt het beste kunt helpen. Slim én snel!

Green Sparkle

Vooruitgang boeken

We zetten de deur naar ondernemend vernieuwen wijd open. Om elkaar te ontmoeten en inspireren. Om duurzaam te creëren en te innoveren. Zodat we met elkaar de vooruitgang boeken die goed is voor mens en maatschappij. We vertrouwen, nee wéten, dat het kan. Waar een wil is, is een (om)weg. Altijd.

KidsClin

Want jeuk is niet leuk!

Waterpokken jeuken hevig. Krabben is uit den boze, dat kan voor nare ontstekingen en littekens zorgen, maar probeer dat jonge kinderen maar eens wijs te maken! Verzorg ze liever met KidsClin CoolMousse, dat is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van waterpokken bij kinderen. Het lichte, verkoelende schuim tovert de jeuk direct weg, zodat je kindje niet hóeft te krabben. 

McDonald's

Hoe goed ken je ons?

Waarschijnlijk ken je onze Big Mac. Wie kent 'm niet, zou ik haast zeggen. McDonald's is niet voor niets de meest toonaangevende fastfood service retailer ter wereld. Maar zo bekend als onze hamburger is, zo onbekend lijkt McDonald's als werkgever te zijn.

Teelor

Voor opdrachtgevers

Een IT professional met de juiste skills en persoonlijkheid. Passend in het team en de bedrijfscultuur. Speld in de hooiberg? Geenszins! Ons netwerk zit vol goedgekwalificeerde kandidaten. Wij zorgen voor de ‘best fit’. Deal.

Plantify Partners Europe

Samen een betere wereld creëren

PLANTIFY PARTNERS kijken verder dan rendement alleen. Ja, we willen succesvol zijn. Ja, we willen groeien. Maar niet ten koste van. Daarom kiezen we voor duurzaam ondernemen. Denken we in langere termijnen. Dat maakt familiebedrijven zo bijzonder. En dat willen we graag zo houden.

Overtuigd?

Dan kunnen we wat mij betreft gelijk aan de slag.
Snel ook, als het haast heeft. Eerst kennismaken is natuurlijk ook leuk.

 
Direct contact

Bolwerk

bolwerk communicatie
Linda Heeren-Bol

 

Contact

[email protected]
06 51 720 486

 

Adres

warande 21
2404 hr  alphen aan den rijn

 

Kennismaken?

Mail of bel even! Ik ga met plezier voor je aan het werk.